Fugemasse

VALET ER DITT 
I tusen av år har flis og naturstein blitt brukt til å dekorere våre bopell. I tillegg til naturlige skjønnhet, er keramisk flis eit produkt som held seg og som er lett å vedlikeholde og er nesten evigvarande. I løpet av dei siste 50 åra har det vore mange nye oppfinnelsar i flisbransjen som har endra bruksområda for keramisk flis. Ein typisk installasjon innebærer bruk av sementbaserte fugemasser som ofte ikkje gjev eit godt nok resultat. Klagene er ofte om fuge som har fått skjoldar, sprekk, ikkje bevare sin farge eller blir fort stygge av smuss.

SPECTRALOCK EPOXY FUGEMASSE

Dette er ei epoxy basert fugemasse som aldri treng impregnering og som avvise smuss år etter år. Fargen på fugemassen vil alltid vere stabil og den inneholder Microban som forhindre vekst av sopp. Laticrete SpectraLOCK er utvikla til å vare ut levetida på badet ditt.

Lite vedlikehold og besparelse på lang sikt.  Ideell til dusj, badegolv, kjøkkengolv og benkeplater.

Produktdatablad til SpectraLOCK

Norsk video for korleis bruke produktet

Brosjyre for produktet

PREMIUM SEMENTBASERT FUGEMASSE

PERMACOLOR Select er ei avansert sementbasert fugemasse med høg ytelse som tilbyr industriens første pigmentpulver for tilsetting i blandevatnet. PERMACOLOR
Select er designa for nesten alle typar private  og kommersielle installasjonar og gjev optimal ytelse på dei mest krevjande overflatene både utandørs og innandørs.

Produktdatablad til Permacolor_Select

LATICRETE FARGEKART

FDV